XXXVè Aniversari Cooperativa Jovent

Dia 3 de març de l’any 1984 es va posar en marxa la Cooperativa Jovent. En el aquell moment un grup de joves feien de la utopia una realitat: Ens juntam perquè creim que és possible un món millor (una noble forma de vida) amb un sistema, un estil de ser dedicat a formar persones que es comprometin amb l’home i lluitin amb l’home.

Avui, ja dins el segle XXI, la nostra missió reflexe molt bé el nostre compromís amb la societat que ens envolta i, en especial,  amb els col·lectius més vulnerables: La Societat Cooperativa Jovent és una entitat sense ànim de lucre que promou la igualtat d’oportunitats, la millora de la qualitat de vida i la integració social i laboral de joves i d’altres col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat, oferint una organització que s’adapta a les seves necessitats, amb capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions i amb un esperit de recerca i innovació constants.

Al Centre de Sa Midonaria, Casal de Barri Jovent i al Centre Jovent, situat a Son Gibert, és fan dia a dia realitat aquells primers somnis. Tot això, és possible gràcies als professionals que hi treballen, compromesos amb els infants, joves, famílies i adults, i l’entitat. Sense ells res no hagués estat possible.

Malgrat avui ja no som tan joves, si mantenim aquella il·lusió i ganes que teníem fa ara 35 anys. Gràcies a tots el que han estat devora noltros al llarg d’aquest camí i de manera especial a n’en Tomeu. De tot cor, Gràcies

Cooperativa Jovent

Skip to content