Apadrinament solidari d’empreses

La col·laboració amb empreses es realitza a través del programa “Apadrinament d’iniciatives solidàries Jovent”; és una acció que des de 2008 rep el suport de nombroses empreses de Mallorca per desenvolupar iniciatives de caràcter social para a la infància, la joventut i la comunitat amb les entitats que formen l’Associació Jovent. El programa es basa en la implicació, a “ser padrí o padrina de…”, involucrant-se més enllà d’una dotació econòmica o mecenatge, i promoure una projecte concret amb el qual l’empresari o empresària a se identifica personalment. Actualment els projectes tenen a veure amb tres grans temes; la infància, la joventut i el desenvolupament comunitari. Els projectes a apadrinar són:

  • Projecte “Cap nin sense estiu”: Ajudes perquè nins de famílies del barri de sa Indioteria amb mancances econòmiques puguin anar de campaments o a l’Escola d’estiu.
  • Projecte “Tots junts en la Granja Escola”: Beques perquè entre 200 i 300 alumnes d’escoles de Palma, amb dificultats econòmiques, puguin accedir als programes de la Granja Escola igual que ho fan els seus companys.
  • Projecte “Educar als joves en l’esforç i la solidaritat”: Cada any entre 20 i 40 joves treballen realitzant ajudes solidàries als veïns i a la millora dels jardins i places del barri de sa Indioteria. A canvi reben una ajuda econòmica que, posteriorment, comparteixen amb altres nens perquè aquests puguin realitzar activitats socioeducatives, campaments, etc.
  • Projecte “Sa Midoneria. Casal de barri Jovent”: Gran projecte en un centre social i educatiu que ofereix activitats a nens i famílies amb factors de vulnerabilitat. Entre uns altres, es treballa amb grups d’ajuda per als pares, banc d’aliments i roba, reforç escolar, orientació laboral, tallers, piscina a l’estiu, seminaris i cursos, etc.
Dinar-reunió amb empresaris per a presentar els resultats de la campanya d’Apadrinament de 2015.

Col·labori: Pot col·laborar contactant amb el responsable a través del correu andreu@jovent.es, o cridant al telèfon 971 471806.

Skip to content