T’acompany, intervenció psicoterapèutica per a col·lectius vulnerables

Aquest projecte rep el finançament i suport de la Conselleria d’Afers Socials i Esport. Es tracta d’un servei de suport terapèutic individual i grupal adreçat tant a joves i les seves famílies, a dones per al seu apoderament i a famílies amb infants de 0 a 4 anys amb necessitats de desenvolupar competències parentals i/o de criança.

El projecte es dirigeix a tres col·lectius:

  • Joves de 16 a 30 anys amb factors de risc que realitzen un Itinerari Integral d’Inserció Sociolaboral. Se’ls ofereix suport terapèutic individual a ells/elles i a les seves famílies. També poden formar part d’un Programa de prevenció de la violència i afavorir la igualtat de gènere.
  • Famílies amb infants de 0 a 4 anys que necessiten pautes de criança. Se’ls ofereix un espai familiar per a la creació vincle afectiu mitjançant el joc i una Teràpia de vídeo intervenció per millorar les relacions amb els fills
  • Dones que necessiten un suport emocional, se’ls ofereix la participació en el Grup de creixement personal que treballa l’apoderament, la base de seguretat i el fet de sentir-se reconegudes.
Skip to content