Jovent rep un premi a la Innovació Social 2023

El projecte Suport a Dones Migrants guanya un dels Premis Consell de Mallorca a la Innovació Social 2023.

Anit es va celebrar l’acte de lliurament de premis a la Innovació Social 2023 que atorga el Consell de Mallorca. Carlota Socias, coordinadora d’Acció social i Comunitària va ser l’encarregada de recollir el premi atorgat a la Cooperativa Jovent “(…)

Pel seu compromís històric amb projectes d’integració, orientació i inserció o d’acció social i comunitària. S’ha valorat especialment la feina de formació i d‘acompanyament que realitza actualment amb les dones migrants per aconseguir la seva plena integració social i laboral, lluny de prejudicis i estereotips”.
Aquest reconeixement no només valida l’impacte positiu que el nostre projecte ha tengut a la vida de les dones migrades a la nostra comunitat, també ens motiva a continuar treballant per aconseguir un canvi durador.
Volem dedicar aquest premi a totes les dones que encara lluiten per trobar la seva veu i el seu lloc a la societat. Que aquest premi serveixi com un recordatori del vostre valor, la vostra resiliència i el vostre dret a ser escoltades i reconegudes.

Skip to content