Una joventut treballadora, seriosa, empàtica i voluntariosa.

Una persona externa al Centre Jovent ens va enviar una carta d’agraïment per un acte que varen fer els joves dels curs de mecànica fora del centre. Normalment es parla malament de la joventut, però noltros pensam que no es pot generalitzar. Aquesta carta demostra que hi ha joventut treballadora, seriosa, empàtica i voluntariosa. Això és el que reflexa aquesta carta d’agraïment.

«Bon dia,

El meu nom és Laura i sóc veïnada de Marratxí. Ahir horabaixa (dia 10 de març) vaig tenir un incident amb el cotxe i vaig punxar la roda de tal manera que se’m va buidar en qüestió de segons, així que no me va quedar d’altre que fer-me a un costat de la via i mirar de canviar la roda. En aquell moment se’m varen acostar un grup de joves per oferir la seva ajuda i de manera molt generosa em varen canviar la roda. Com que el procés del canvi és moderadament llarg vaig poder establir amb ells una mica de conversa i em varen contar que eren estudiants d’un curs de mecànica al vostre centre educatiu (Centre Jovent)

Aquest correu no és més que un reconeixement cap al seu gest i una voluntat de traslladar-lo a algun dels seus educadors (Biel, si no vaig errada) perquè el pugui tenir en compte, a més de reforçar-los a ells la seva amabilitat. Jo també compartesc la professió d’educadora i estaria ben orgullosa de saber que el meu alumnat ha tingut una actitud tan de bona fe com n’Oscar i Iván van tenir amb mi. 

Confí que els fareu saber de la meva gratitud i tendreu en consideració el seu acte. 

Salutacions, 

Laura»

Ir al contenido