Close

971 47 18 06

Voluntariat

Què és

Voluntariat és… implicar-se en el ben comú, formar part d’un gran projecte solidari, millorar les pròpies competències…”

La tasca de voluntariat la Coop. Jovent pot ser de suport a les accions que ja s’estan realitzant en algun dels programes, o dur a terme noves accions que proposi la pròpia persona voluntària, sempre que encaixin dins dels objectius i línia de treball del programa al que s’ofereixi. Pots contactar amb nosaltres via telèfon, correu electrònic o el formulari d’aquesta web.

Què oferim

VoluntariadoOferim la possibilitat d’implicar-se en programes que incideixen directament en el ben comú
de la nostra societat. Tasques concretes, amb persones usuàries dels nostres projectes (nins/es i joves amb necessitats de suport individual, persones adultes amb problemes socioeconòmics, etc.).

En el cas d’estar interessat/a a fer el voluntariat, volem conèixer la teva disponibilitat i si hi ha algun programa o àrea que t’interessi especialment. Després acordarem una entrevista per parlar sobre les possibilitats que podem oferir-te en funció de les teves capacitats i
motivacions i, finalment, concretarem la teva participació.

Col·labora

Pots contactar amb el responsable per telèfon 971 471806, a través del correu  o emplenant el formulari que hi ha a continuació:

Formulario Voluntariado

Nombre:

Apellidos:

Teléfono:

Correo electrónico (*):

Área en la que te interesaría realizar tu voluntariado:

He leído y entendido la política de privacidad