Close

971 47 18 06

Col.labora

“Jovent en el programa 12 bajo par en el 2020″

Durant aquest any 2020 la Cooperativa Jovent participa a la campanya “12 Bajo Par” dut a terme per Arabella Club . Aquest projecte està dins de les accions de responsabilitat social que porta el Club. Cada mes una de les associacions participants és la protagonista d’informar als socis i sòcies de les iniciatives que duen a terme.

El mes de març la Cooperativa Jovent és la protagonista. Durant aquest període volem donar a conèixer la tasca que porta endavant la Cooperativa promovent la igualtat d’oportunitats, la millora de la qualitat de vida i la integració social i laboral de joves i d’altres col·lectius que presenten factors de vulnerabilitat, oferint una organització que es s’adapta a les seves necessitats, amb capacitat per treballar i coordinar-se amb altres organitzacions i amb un esperit de recerca i innovació constants.
La tasca social duta a terme és impensable sense la col·laboració de les empreses i de voluntariat que participa amb nosaltres. Creiem que el més important és millorar l’execució dels projectes que porta endavant la Cooperativa Jovent i qualsevol aportació en idees, material o en treball sempre serà ben rebuda.